Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu primer la poma caramel·litzada: peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a daus de 3 cm de costat.
  2. Poseu el sucre i l'aigua en una paella a foc mitjà. No ho remeneu cap moment, ja que el caramel cristal·litzaria. Quan el caramel comenci a adquirir color daurat, afegiu-hi la mantega i les pomes tallades. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts fins que la poma quedi tova i tot hagi adquirit un bonic color de caramel. Deixeu-ho refredar completament abans d'utilitzar-ho.
  3. Per preparar la massa, poseu en un bol el sucre i la mantega (recordeu que ha d'estar a temperatura ambient). Bateu-ho fins a obtenir una crema fina.
  4. Incorporeu-hi els ous d'un en un. Semblarà que la massa es talli, però no us preocupeu, seguiu-ho batent fins que quedi tot integrat.
  5. Tamiseu la farina amb el llevat Royal i la sal i incorporeu-la a poc a poc a la barreja anterior. No ho remeneu en excés, just fins que la farina quedi integrada.
  6. Incorporeu les pomes caramel·litzades a la massa i remeneu-ho.
  7. Unteu una safata rectangular amb mantega i escampeu-hi una mica de farina. Aboqueu la massa a la safata i aplaneu-la amb ajuda d'una espàtula de silicona.
  8. Peleu i lamineu 2 pomes i decoreu la superfície del pa de pessic.
  9. Enforneu-ho durant 40 min, amb el forn prèviament escalfat a 175 ºC, escalfor a dalt i a baix. Passat el temps, punxeu-ho amb un escuradents per comprovar que el pa de pessic està fet. En cas que l'escuradents surti humit, deixeu-ho al forn alguns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto