Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu primer la poma caramel·litzada: peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a daus de 3 cm de costat.
  2. Poseu el sucre i l'aigua en una paella a foc mitjà. No ho remeneu cap moment, ja que el caramel cristal·litzaria. Quan el caramel comenci a adquirir color daurat, afegiu-hi la mantega i les pomes tallades. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts fins que la poma quedi tova i tot hagi adquirit un bonic color de caramel. Deixeu-ho refredar completament abans d'utilitzar-ho.
  3. Per preparar la massa, poseu en un bol el sucre i la mantega (recordeu que ha d'estar a temperatura ambient). Bateu-ho fins a obtenir una crema fina.
  4. Incorporeu-hi els ous d'un en un. Semblarà que la massa es talli, però no us preocupeu, seguiu-ho batent fins que quedi tot integrat.
  5. Tamiseu la farina amb el llevat Royal i la sal i incorporeu-la a poc a poc a la barreja anterior. No ho remeneu en excés, just fins que la farina quedi integrada.
  6. Incorporeu les pomes caramel·litzades a la massa i remeneu-ho.
  7. Unteu una safata rectangular amb mantega i escampeu-hi una mica de farina. Aboqueu la massa a la safata i aplaneu-la amb ajuda d'una espàtula de silicona.
  8. Peleu i lamineu 2 pomes i decoreu la superfície del pa de pessic.
  9. Enforneu-ho durant 40 min, amb el forn prèviament escalfat a 175 ºC, escalfor a dalt i a baix. Passat el temps, punxeu-ho amb un escuradents per comprovar que el pa de pessic està fet. En cas que l'escuradents surti humit, deixeu-ho al forn alguns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: