Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu primer la poma caramel·litzada: peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a daus de 3 cm de costat.
  2. Poseu el sucre i l'aigua en una paella a foc mitjà. No ho remeneu cap moment, ja que el caramel cristal·litzaria. Quan el caramel comenci a adquirir color daurat, afegiu-hi la mantega i les pomes tallades. Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts fins que la poma quedi tova i tot hagi adquirit un bonic color de caramel. Deixeu-ho refredar completament abans d'utilitzar-ho.
  3. Per preparar la massa, poseu en un bol el sucre i la mantega (recordeu que ha d'estar a temperatura ambient). Bateu-ho fins a obtenir una crema fina.
  4. Incorporeu-hi els ous d'un en un. Semblarà que la massa es talli, però no us preocupeu, seguiu-ho batent fins que quedi tot integrat.
  5. Tamiseu la farina amb el llevat Royal i la sal i incorporeu-la a poc a poc a la barreja anterior. No ho remeneu en excés, just fins que la farina quedi integrada.
  6. Incorporeu les pomes caramel·litzades a la massa i remeneu-ho.
  7. Unteu una safata rectangular amb mantega i escampeu-hi una mica de farina. Aboqueu la massa a la safata i aplaneu-la amb ajuda d'una espàtula de silicona.
  8. Peleu i lamineu 2 pomes i decoreu la superfície del pa de pessic.
  9. Enforneu-ho durant 40 min, amb el forn prèviament escalfat a 175 ºC, escalfor a dalt i a baix. Passat el temps, punxeu-ho amb un escuradents per comprovar que el pa de pessic està fet. En cas que l'escuradents surti humit, deixeu-ho al forn alguns minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto