Preparació
- Poseu en un bol la farina, els ous, la llet, un pessic de sal i una cullerada d’oli. Bateu-ho tot i deixeu-ho reposar.
- Unteu una paella amb mantega i aneu-hi tirant la pasta de les creps, que us han de quedar ben fines. Reserveu-les.
- Poseu 1 l d’aigua al foc i, quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i deixeu-lo-hi coure 5 min a foc viu.
- En una cassola d’acer inoxidable, poseu-hi 600 ml de llet a bullir amb la pell de llimona. Tireu-hi els grans d’arròs ben escorreguts i deixeu-los-hi coure lentament 12 min més.
- Quan estiguin gairebé cuits, traieu la llimona i afegiu-hi el sucre. Remeneu-ho delicadament i coeu-ho 1 min més.
- Poseu els 150 ml de llet restant a escalfar i, quan estigui a punt d’arrencar el bull, apagueu el foc i tireu-hi el te. Deixeu-ho infusionar 2 min i coleu-ho. Afegiu la llet perfumada a l’arròs amb llet i deixeu-ho refredar.
- Farciu les creps amb l’arròs amb llet. Poseu-hi un polsim de sucre morè al damunt i cremeu-lo amb una pala roent.