Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir la tonyina en aigua freda amb el llorer, la sal, uns grans de pebre negre i una mica d’oli d’oliva. Deixeu que arrenqui el bull. Un cop veieu que canvia de color, retireu-la i deixeu-la refredar en la seva mateixa aigua. Reserveu-la i deixeu-la a la nevera, coberta d’oli.
  2. Barregeu 50 g de maionesa amb les anxoves picades molt petites, l’ou dur tallat molt petit, les tàperes i una mica de ratlladura de pell de llimona. Barregeu-ho tot i reserveu-ho.
  3. Talleu la pasta brick en quatre parts. Enrotlleu-les amb un motlle de cucurutxos pintat amb oli. Pinteu la pasta amb la clara i poseu-la al forn a 160 ºC uns minuts, fins que quedi daurada. Deixeu-la refredar.
  4. Farciu els cucurutxos amb la tonyina i la maionesa aromatitzada. Munteu el plat procurant que els cucurutxos us quedin en moviment. Acabeu-lo amb pètals de flors, brots vegetals, pebrot i olives picades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: