Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els escamarlanets, prèviament salats, en una paella amb oli i tapeu-los per aconseguir l’efecte d’ofegat. Ho heu de fer a foc lent perquè els escamarlanets desprenguin el seu suc.
  2. A mitja cocció (entre 4 i 5 min), afegiu-hi l’all molt picat i les cloïsses, i ho tapeu de nou perquè les cloïsses s’obrin.
  3. Poseu els escamarlanets i les cloïsses en una safata. Al suc que ha quedat a la paella, hi afegiu el suc de la llimona espremuda, una mica de julivert picat i ho repartiu per sobre del marisc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto