Receptes de Nadal La Vanguardia

Dilluns passat vam assistir al 'Cuinem amb estrella', que organitza l’Espai Consum del Bonpreu, una classe de cuina magistral impartida pel Carles Tejedor, xef del restaurant Via Veneto. D’allà en vaig treure la recepta per preparar aquest fals bescuit de iogurt.

En aquesta ocasió la classe es va realitzar a les instal·lacions del mateix Via Veneto i va incloure una demostració de cuina i una visita al celler, la cuina i les sales del restaurant. A la cuina hi havia tot de productes frescos acabats de comprar al mercat i ens va mostrar com elaborar un plat inspirant-se en aquests productes. De seguida van començar a sortir plats preparats al moment: unes verduretes, una bruschetta, un risotto, un lluç amb cuscús, un ou cuit al vapor i, finalment, un fals bescuit de iogurt amb crema muntada i figues coll de dama. La recepta estava escrita en el mateix got de plàstic on van coure el bescuit, de manera que em vaig apuntar la recepta per provar-la a casa.

Va ser increïble veure de tan a prop el Carles Tejedor en acció, cuinant i responent amb paciència totes les preguntes que li fèiem els oients. Sortint, tots fèiem cara d’emocionats i érem conscients d’haver estat espectadors d’excepció d’un gran esdeveniment.

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients, coleu-los i ompliu un sifó de ½ litre fins a ¾ de la seva capacitat. Carregueu les dues càrregues i deixeu-ho reposar 1 h.
  2. Amb el sifó, ompliu gots de plàstic fins a la meitat, feu un petit forat a la base i coeu-los 40 s al microones a màxima potència.
  3. Serviu-ho acompanyat d’una crema anglesa i unes rodanxes de figa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

09-10 des

Dolços de Nadal a Món Sant Benet

El mes de desembre, i per donar la benvinguda al Nadal, Món Sant Benet i la Fundació Alícia obren...

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto