Consells de cuina La Vanguardia

Dilluns passat vam assistir al 'Cuinem amb estrella', que organitza l’Espai Consum del Bonpreu, una classe de cuina magistral impartida pel Carles Tejedor, xef del restaurant Via Veneto. D’allà en vaig treure la recepta per preparar aquest fals bescuit de iogurt.

En aquesta ocasió la classe es va realitzar a les instal·lacions del mateix Via Veneto i va incloure una demostració de cuina i una visita al celler, la cuina i les sales del restaurant. A la cuina hi havia tot de productes frescos acabats de comprar al mercat i ens va mostrar com elaborar un plat inspirant-se en aquests productes. De seguida van començar a sortir plats preparats al moment: unes verduretes, una bruschetta, un risotto, un lluç amb cuscús, un ou cuit al vapor i, finalment, un fals bescuit de iogurt amb crema muntada i figues coll de dama. La recepta estava escrita en el mateix got de plàstic on van coure el bescuit, de manera que em vaig apuntar la recepta per provar-la a casa.

Va ser increïble veure de tan a prop el Carles Tejedor en acció, cuinant i responent amb paciència totes les preguntes que li fèiem els oients. Sortint, tots fèiem cara d’emocionats i érem conscients d’haver estat espectadors d’excepció d’un gran esdeveniment.

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients, coleu-los i ompliu un sifó de ½ litre fins a ¾ de la seva capacitat. Carregueu les dues càrregues i deixeu-ho reposar 1 h.
  2. Amb el sifó, ompliu gots de plàstic fins a la meitat, feu un petit forat a la base i coeu-los 40 s al microones a màxima potència.
  3. Serviu-ho acompanyat d’una crema anglesa i unes rodanxes de figa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto