Què cuinar La Vanguardia

En el nostre receptari, no poden faltar unes faves a la catalana. Aquestes podeu fer-les amb cervesa.

Preparació

  1. Poseu en el vas la ceba i els alls. Trossegeu-ho programant 3 s, velocitat 5. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet i l'oli i programeu 15 min, 100 ºC, velocitat 1.
  3. Afegiu-hi la cansalada i programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  4. Afegiu-hi les faves, la cervesa, els bolets, el brou, la menta, el llorer, la salsa de soja i el gingebre. Programeu 30 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera.
  5. Afegiu-hi les botifarres i programeu 10 min, 100 ºC, gir a l'esquerra, velocitat cullera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto