Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la torrada: emulsioneu amb bany maria els rovells amb la meitat del sucre, aboqueu-hi a sobre la nata infusionada amb les espècies, remeneu-ho bé i xopeu-hi el brioix. Deixeu-li-ho unes 4 h. 
  2. Caramel·litzeu-lo a la paella amb la resta del sucre, doneu-li la volta per un costat i per l'altre, talleu-ne rectangles i reserveu-los. 
  3. Per a la salsa de cireres: en una paella sense oli, salteu les cireres amb el sucre, desglaceu amb el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir. Incorporeu-hi l’aigua i coeu-les. Després, tritureu-les i deixeu-ho reduir. 
  4. Per al foie gras: salpebreu i enfarineu lleugerament el fetge i marqueu-lo a la paella antiadherent 1 min per cada costat. 
  5. Dibuixeu una llàgrima amb la salsa, al damunt poseu-hi les torrades i el foie. Acabeu-ho amb el sisho i les flors, i amaniu-ho amb sal Maldon i pebre de molinet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto