Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la torrada: emulsioneu amb bany maria els rovells amb la meitat del sucre, aboqueu-hi a sobre la nata infusionada amb les espècies, remeneu-ho bé i xopeu-hi el brioix. Deixeu-li-ho unes 4 h. 
  2. Caramel·litzeu-lo a la paella amb la resta del sucre, doneu-li la volta per un costat i per l'altre, talleu-ne rectangles i reserveu-los. 
  3. Per a la salsa de cireres: en una paella sense oli, salteu les cireres amb el sucre, desglaceu amb el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir. Incorporeu-hi l’aigua i coeu-les. Després, tritureu-les i deixeu-ho reduir. 
  4. Per al foie gras: salpebreu i enfarineu lleugerament el fetge i marqueu-lo a la paella antiadherent 1 min per cada costat. 
  5. Dibuixeu una llàgrima amb la salsa, al damunt poseu-hi les torrades i el foie. Acabeu-ho amb el sisho i les flors, i amaniu-ho amb sal Maldon i pebre de molinet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

18 nov

III El Gust de la Paraula

Si t'agraden el bon menjar i la bona literatura, no et pots perdre la tercera edició d’El Gust de la...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto