Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu els llagostins. Reserveu-ne els cossos a la nevera.
  2. Poseu un raig d'oli d'oliva en un cassó i sofregiu-hi les pells i els caps dels llagostins. Aneu-ho aixafant tot amb una espàtula. Quan les pells hagin canviat de color, regueu-ho amb el conyac i flamegeu-ho. Quan s'apagui, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho que cogui 20 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Trossegeu la ceba, els pebrots i l'all molt fins. Poseu un raig d'oli en una cocota, tireu-hi la verdura i una mica de sal i deixeu que es vagi sofregint. Quan la verdura s'hagi estovat, retireu-ho del foc i incorporeu-hi el pebre vermell de la Vera, el bitxo i el llorer. Doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu que se sofregeixi a foc mitjà uns 15 min.
  4. Passat aquest temps, afegiu-hi els cigrons i cobriu-ho amb el fumet. Deixeu-ho coure durant 10 min. Rectifiqueu-ho de sal, si cal.
  5. A l'últim moment afegiu-hi els cossos dels llagostins. Es cuinaran perfectament amb la calor residual.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto