Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el filet de poltre de greix i filaments. Piqueu la carn ben finament amb un ganivet. Reserveu-la en un bol en un bany maria amb gel.
  2. Piqueu la ceba tendra, les tàperes, els cogombrets i el julivert molt petit.
  3. Munteu una maionesa amb els rovells, el suc de llimona, l’oli d’oliva i la mostassa. Afegiu-hi els vegetals picats, sal, pebre de Sichuan acabat de moldre, unes gotes de tabasco i unes gotes de Perrins, i remeneu-ho.
  4. Incorporeu un parell de cullerades de la salsa a la carn picada, salpebreu-ho i tasteu-ho. Afegiu-hi una mica més de sal i pebre, si cal. Ha de quedar una carn amorosa però prou consistent per fer les hamburgueses. Feu unes hamburgueses petites, d’1 cm de gruix.
  5. Talleu el carbassó, el pebrot verd i l’albergínia a rodelles. Coeu-ho a la graella lleugerament. Poseu-ho en un bol i amaniu-ho amb un raig d’oli i un pols de sal. Reserveu-ho.
  6. Per acabar el plat, poseu una paella al foc amb un raig d’oli i coeu-hi les hamburgueses, deixant-les rosadetes. Poseu-les al plat acompanyades de les verdures i la salsa tàrtara.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: