Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans, renteu les llenties i deixeu-les en remull.
  2. Peleu la ceba, els alls i les pastanagues. Piqueu la ceba i l’all, i talleu la pastanaga a daus. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l’api.
  3. Talleu la cansalada a talls regulars. En una cassola, marqueu-la i reserveu-la. Afegiu-hi oli d’oliva i sofregiu la ceba, l’all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba estigui translúcida, afegiu-hi la pastanaga i l’api.
  4. Continueu la cocció uns minuts, empolseu-ho amb el pebre vermell de la Vera i incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir uns minuts.
  5. Peleu les patates i trenqueu-les a trossos. Incorporeu-les a la preparació anterior, remeneu-ho i afegiu-hi les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i coeu-ho a foc suau 45-60 min. A mitja cocció, afegiu-hi el xoriço trossejat i la cansalada. Salpebreu-ho al final de la cocció i acabeu-ho amb julivert picat. Si s’asseca, podeu afegir-hi una mica més de líquid.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto