Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. El dia abans, renteu les llenties i deixeu-les en remull.
  2. Peleu la ceba, els alls i les pastanagues. Piqueu la ceba i l’all, i talleu la pastanaga a daus. Renteu i piqueu el porro, el pebrot verd i l’api.
  3. Talleu la cansalada a talls regulars. En una cassola, marqueu-la i reserveu-la. Afegiu-hi oli d’oliva i sofregiu la ceba, l’all, el pebrot verd i el porro. Quan la ceba estigui translúcida, afegiu-hi la pastanaga i l’api.
  4. Continueu la cocció uns minuts, empolseu-ho amb el pebre vermell de la Vera i incorporeu-hi el tomàquet ratllat. Remeneu-ho i deixeu-ho reduir uns minuts.
  5. Peleu les patates i trenqueu-les a trossos. Incorporeu-les a la preparació anterior, remeneu-ho i afegiu-hi les llenties i les fulles de llorer. Cobriu-ho amb aigua o brou de verdures i coeu-ho a foc suau 45-60 min. A mitja cocció, afegiu-hi el xoriço trossejat i la cansalada. Salpebreu-ho al final de la cocció i acabeu-ho amb julivert picat. Si s’asseca, podeu afegir-hi una mica més de líquid.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto