Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la patata i tornegeu-la a l’anglesa, és a dir, en forma de pilota de rugbi. Peleu la pastanaga i talleu-la a rodanxes. Netegeu el porro i el bròquil, feu-ne trossos d’uns 5 cm. Feu el mateix amb el carbassó i el talleu a trossos d’uns 3 cm. Feu bullir cada ingredient amb aigua i sal i en cassons diferents perquè no es barregin els gustos fins que estiguin grenyals. Quan estiguin al punt, escorreu-los i refredeu-los amb aigua freda i gel. Escorreu-ho molt bé.
  2. Saleu el lluç i el rap, poseu-los a la planxa a foc lent amb unes gotes d’oli i, un cop estiguin al seu punt, reserveu-los un instant en calent.
  3. Poseu un bon raig d’oli en una paella i daureu els alls pelats i tallats a rodelles fines, juntament amb el bitxo, tallat també a rodelles. Després, afegiu-hi les cues de gambes, prèviament pelades i salades.
  4. Repartiu el contingut de la paella per sobre dels trossos de lluç i de rap, que teniu col·locats en un plat, poseu-hi una mica de julivert picat i pebre vermell al damunt i les verdures de guarnició.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto