Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta és la meva aportació al HEMC del mes de juny, una recepta de postres amb fruita sana i molt refrescant. Su, del blog El horno de Su, és l’amfitriona del HEMC 45 i ha triat un tema apassionant: la cuina de la mare. Tots estem d’acord que les receptes de la mare són les millors, oi? Sent així, segurament algú es preguntarà per què he triat unes postres tan senzilles per presentar al HEMC… Seguiu llegint i ho entendreu.

La meva mare és la millor cuinera que conec. I ho dic així, tranquil·lament i sense parpellejar. Si hagués de dir quin és el seu plat estrella, no us podria contestar… tots li queden bons! A més, té un repertori de receptes extraordinari. D’altra banda, la cuina de la meva mare és la més equilibrada que conec; allò de les 5 racions de fruita i verdura al dia ho compleix amb escreix. Les amanides i la verdura són a taula a cada àpat.

De totes maneres, us preguntareu: i les postres? A casa els meus pares sempre s’ha menjat fruita o algun iogurt a tot estirar. Un cop a la setmana es menjava galetes d’una capsa assortida, que era la mateixa cada setmana fins que de tan remullades ja no en volia ningú… Per això sempre dic que la meva família no som llaminers!

Davant aquest panorama, he hagut de recordar les poques postres elaborades que ens feia ma mare. I parlant amb ella hem arribat a la conclusió que eren postres preparades amb fruita de temporada, com ara una macedònia o una magrana amb suc de taronja o bé aquestes que us presento avui. Segurament ara entendreu per què a casa les postres de les celebracions sempre les porto jo!

Preparació

  1. Talleu les maduixes i ruixeu-les amb una cullerada de vinagre i una de sucre.
  2. Deixeu-les macerar a la nevera un mínim de 2 h. Serviu-les ben fresquetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto