Què cuinar La Vanguardia

Aquesta és la meva aportació al HEMC del mes de juny, una recepta de postres amb fruita sana i molt refrescant. Su, del blog El horno de Su, és l’amfitriona del HEMC 45 i ha triat un tema apassionant: la cuina de la mare. Tots estem d’acord que les receptes de la mare són les millors, oi? Sent així, segurament algú es preguntarà per què he triat unes postres tan senzilles per presentar al HEMC… Seguiu llegint i ho entendreu.

La meva mare és la millor cuinera que conec. I ho dic així, tranquil·lament i sense parpellejar. Si hagués de dir quin és el seu plat estrella, no us podria contestar… tots li queden bons! A més, té un repertori de receptes extraordinari. D’altra banda, la cuina de la meva mare és la més equilibrada que conec; allò de les 5 racions de fruita i verdura al dia ho compleix amb escreix. Les amanides i la verdura són a taula a cada àpat.

De totes maneres, us preguntareu: i les postres? A casa els meus pares sempre s’ha menjat fruita o algun iogurt a tot estirar. Un cop a la setmana es menjava galetes d’una capsa assortida, que era la mateixa cada setmana fins que de tan remullades ja no en volia ningú… Per això sempre dic que la meva família no som llaminers!

Davant aquest panorama, he hagut de recordar les poques postres elaborades que ens feia ma mare. I parlant amb ella hem arribat a la conclusió que eren postres preparades amb fruita de temporada, com ara una macedònia o una magrana amb suc de taronja o bé aquestes que us presento avui. Segurament ara entendreu per què a casa les postres de les celebracions sempre les porto jo!

Preparació

  1. Talleu les maduixes i ruixeu-les amb una cullerada de vinagre i una de sucre.
  2. Deixeu-les macerar a la nevera un mínim de 2 h. Serviu-les ben fresquetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto