Què cuinar La Vanguardia

Puntual a la cita de cada mes amb la revista CUINA, pel febrer he triat una recepta original i molt fàcil de fer, uns petit fours de mandarina espectaculars. La recepta és de la secció de postres d’en Jordi Roca, que en aquesta ocasió ens proposa un Joc de Cítrics aprofitant que ara és la temporada d’aquestes fruites tan saludables.

Aquesta recepta és de les que m’agraden a mi: fàcil de fer, amb ingredients senzills i un resultat espectacular. A casa fins i tot algú va dir un adjectiu més fort: brutal! Podria resumir el gust i la textura d’aquests grills de mandarina dient que són com una llaminadura fresca; el primer tast és cruixent amb un crec-crec juganer, i després hi ha una explosió de suc que t’omple la boca de gust de mandarina.

Preparació

  1. Peleu les mandarines i separeu-ne els grills anant amb compte de no rebentar la fina membrana. Repartiu-los en una safata i deixeu-los d'un dia per l'altre a temperatura ambient, perquè s'assequin.
  2. Per a la gelatina: poseu la gelatina en remull en aigua freda, perquè s'hidrati. Mentrestant, en un bol, poseu-hi la clara d'ou a temperatura ambient. Quan la gelatina estigui ben hidratada, escorreu-la i poseu-la en un recipient de plàstic per anar al microones, i escalfeu-la perquè es desfaci. Encara en calent, afegiu-la a la clara sense parar-ho de remenar.
  3. Banyeu-hi els grills de mandarina d'un en un; després de passar-los per la clara, escorreu-los amb paper absorbent i, tot seguit, arrebosseu-los amb sucre.
  4. Col·loqueu-los en una safata de reixa perquè es tornin a assecar. En 2 o 3 h ja s'hauran assecat i tindreu un grill de mandarina cruixent i ensucrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

27 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto