Consells de cuina La Vanguardia

David Lienas va preparar aquestes elegants i delicioses carlotes versionades en gotet a un taller de postres d'estiu a l'Espai Consum del Bonpreu.

En David ens va ensenyar una versió per a postres de la pinya colada, un fantàstic batut de plàtan i maduixa, una refrescant sopeta de cítrics amb gelat de vainilla i aquests gotets de mousse de llimona i maduixes. Ja sabeu que amb el David sempre aprenem una pila de trucs entre els quals m’agradaria destacar l’ús del sifó per muntar clares d’ou a punt de neu

Aquesta mousse de llimona queda boníssima, tant de textura com de gust. Sense gens de gelatina, té una cremositat deliciosa i la dolçor de la llet condensada compensa al punt l’acidesa de la llimona. Acompanyada de la confitura de maduixa que el mateix David ens va ensenyar al taller de creps, són uns gotets tan viciosos que en vam menjar tres cadascun!

Preparació

  1. Munteu la nata.
  2. Barregeu el suc de llimona amb llet condensada. Afegiu-hi la nata muntada amb moviments suaus. Poseu-la dins una mànega de pastisseria i deixeu-la reposar unes 4 h a la nevera.
  3. Muntatge: talleu el melindro i col·loqueu-lo vertical al got. Afegiu-hi una capa de mousse i una de confitura. Decoreu-ho amb la maduixa i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto