Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu una marinada barrejant l’oli i les herbes. Introduïu-hi la carn durant 3 h.
  2. En un cassó amb l’aigua calenta afegiu-hi el farro i deixeu-ho coure durant 10 min fins que es faci una massa espessa. Poseu-la en un motlle de plum cake i refredeu-la.
  3. Un cop freda talleu-la com si fossin patates fregides. Talleu la mitjana en 4 talls de 200 g, salpebreu-los i poseu-los a coure a la brasa (o bé a la graella elèctrica). Fregiu els bastonets de farro en oli abundant.
  4. Muntatge: emplateu la mitjana en una llosa calenta (o bé en un plat) i disposeu el farro sobre la mitjana. Empolseu-hi sal gruixuda i serviu-ho a l’acte.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto