Consells de cuina La Vanguardia

La proposta d’avui és ideal per acompanyar el cafè; uns bombons d’arròs amb llet d’una sola mossegada.

S’ha de reconèixer que mengem pels ulls, oi? Presentar el clàssic arròs amb llet d’una forma tan original converteix unes postres humils en una temptació molt elogiada. I això que a casa no som gaire d’arròs amb llet… D’aquí la meva reflexió inicial: és ben bé que mengem pels ulls!

Preparació

  1. Poseu la llet, el sucre, les aromes i l’arròs en un cassó al foc. Deixeu-ho bullir un parell de minuts, barrejant-ho bé perquè es dissolgui el sucre i no s’enganxi l’arròs.
  2. Tapeu el cassó amb paper d’alumini i introduïu-lo al forn, ja calent, durant 45 min a 170 ºC.
  3. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  4. Traieu el cassó del forn, incorporeu-hi el rovell i remeneu-ho bé. Retireu la canyella i la pell de llimona.
  5. Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i barregeu-ho.
  6. Repartiu l’arròs en glaçoneres de silicona i reserveu-ho a la nevera. Abans de desemmotllar-ho, poseu la glaçonera una estona al congelador, per tal de facilitar el desemmotllatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

21 gen

VII Festa de l'Oli i l'Oliva

Durant tota una setmana, al gener, Ullastrell s’omple amb tota mena d’activitats al voltant del...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto