Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Passeu els musclos per aigua i poseu-los en una olla al foc amb un petit raig d’aigua, tapats. Deixeu que s’obrin.
  2. Traieu-los del foc i aboqueu-los en una plàtera perquè es refredin. Separeu les closques, traieu els filaments i reserveu els musclos.
  3. Escaliveu una poma. Les altres dues, peleu-les i talleu-les a daus molt petits. Reserveu-les amb un rajolí de suc de llimona.
  4. Traieu la fulla de l’api i talleu la branca a daus, com la poma.
  5. Feu l’allioli de poma. En un morter aixafeu els alls escalivats sense la pell. Afegiu-hi la polpa de la poma i els rovells. Barregeu-ho i aneu-ho lligant amb l’oli, fins que quedi emulsionat. Poseu-ho al punt de sal.
  6. Feu un llit de sal gruixuda a cada plat. Distribuïu-hi les cloves de musclos; a cada clova poseu-hi una molla de musclo. Al damunt de la molla, poseu-hi uns dauets de poma i un parell de dauets d’api.
  7. Acabeu el plat amb una cullerada d’allioli pel damunt dels musclos; tot seguit, gratineu-los al forn i serviu-los calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto