Què cuinar La Vanguardia

Avui us poso una recepta que porta poca feina, ja que ho fa tot la panificadora. Però tot i així és una recepta molt especial, perquè es tracta d’un pa fet amb farina de blat forment, molt diferent de les habituals.

D'una banda, he pogut comprovar que aquesta farina és obvi que és panificable, en teniu la prova aquí mateix. D'altra banda, té un baix contingut en gluten, ja que vaig intentar fer-ne seitan i va ser un fracàs absolut. Demostrat que no té gluten! També he utilitzat la farina per a altres usos, per tempura, per fer galetes o magdalenes, i en tots els casos m’ha encantat el resultat. I el més interessant de tot és que el seu baix contingut en gluten la fa molt més digerible que les farines habituals.

Preparació

  1. Introduïu tots els ingredients a la màquina excepte les panses i les nous.
  2. Escolliu el programa adequat de la vostra panificadora, en el meu cas el d’un pa dolç.
  3. Al final de l’últim pastat, introduïu-hi les panses i les nous trossejades.
  4. Deixeu acabar el programa. Traieu el pa de la màquina, deixeu-lo refredar sobre una reixeta i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24-25 jun

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

24-25 jun

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto