Receptes de Nadal La Vanguardia

Avui us poso una recepta que porta poca feina, ja que ho fa tot la panificadora. Però tot i així és una recepta molt especial, perquè es tracta d’un pa fet amb farina de blat forment, molt diferent de les habituals.

D'una banda, he pogut comprovar que aquesta farina és obvi que és panificable, en teniu la prova aquí mateix. D'altra banda, té un baix contingut en gluten, ja que vaig intentar fer-ne seitan i va ser un fracàs absolut. Demostrat que no té gluten! També he utilitzat la farina per a altres usos, per tempura, per fer galetes o magdalenes, i en tots els casos m’ha encantat el resultat. I el més interessant de tot és que el seu baix contingut en gluten la fa molt més digerible que les farines habituals.

Preparació

  1. Introduïu tots els ingredients a la màquina excepte les panses i les nous.
  2. Escolliu el programa adequat de la vostra panificadora, en el meu cas el d’un pa dolç.
  3. Al final de l’últim pastat, introduïu-hi les panses i les nous trossejades.
  4. Deixeu acabar el programa. Traieu el pa de la màquina, deixeu-lo refredar sobre una reixeta i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto