Consells de cuina La Vanguardia

Avui us poso una recepta que porta poca feina, ja que ho fa tot la panificadora. Però tot i així és una recepta molt especial, perquè es tracta d’un pa fet amb farina de blat forment, molt diferent de les habituals.

D'una banda, he pogut comprovar que aquesta farina és obvi que és panificable, en teniu la prova aquí mateix. D'altra banda, té un baix contingut en gluten, ja que vaig intentar fer-ne seitan i va ser un fracàs absolut. Demostrat que no té gluten! També he utilitzat la farina per a altres usos, per tempura, per fer galetes o magdalenes, i en tots els casos m’ha encantat el resultat. I el més interessant de tot és que el seu baix contingut en gluten la fa molt més digerible que les farines habituals.

Preparació

  1. Introduïu tots els ingredients a la màquina excepte les panses i les nous.
  2. Escolliu el programa adequat de la vostra panificadora, en el meu cas el d’un pa dolç.
  3. Al final de l’últim pastat, introduïu-hi les panses i les nous trossejades.
  4. Deixeu acabar el programa. Traieu el pa de la màquina, deixeu-lo refredar sobre una reixeta i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto