Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i lamineu els grans d’all, poseu-los en un recipient amb els grans de pebre i l’oli d’oliva i marineu-ho 2 h.
  2. Poseu una olla alta amb aigua abundant a foc fort, afegiu-hi sal per bullir la pasta i feu-ho coure segons la informació del fabricant.
  3. En una paella gran, poseu l’oli d’all i pebre negre, a foc mitjà. Afegiu-hi els tomàquets i la sàlvia, salteu-ho 2 min i salpebreu-ho.
  4. Afegiu-hi la pasta colada; hi podeu posar mitja cullerada de l’aigua de bullir la pasta; deixeu-ho coure 1-2 min, així s’aconsegueix una salsa més homogènia.
  5. Serviu la pasta i, a sobre, poseu-hi la burrata, trossejada amb les mans, salpebreu-ho, amb els pebres de Jamaica i Sichuan, i ruixeu-ho amb oli d’oliva cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto