Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i lamineu els grans d’all, poseu-los en un recipient amb els grans de pebre i l’oli d’oliva i marineu-ho 2 h.
  2. Poseu una olla alta amb aigua abundant a foc fort, afegiu-hi sal per bullir la pasta i feu-ho coure segons la informació del fabricant.
  3. En una paella gran, poseu l’oli d’all i pebre negre, a foc mitjà. Afegiu-hi els tomàquets i la sàlvia, salteu-ho 2 min i salpebreu-ho.
  4. Afegiu-hi la pasta colada; hi podeu posar mitja cullerada de l’aigua de bullir la pasta; deixeu-ho coure 1-2 min, així s’aconsegueix una salsa més homogènia.
  5. Serviu la pasta i, a sobre, poseu-hi la burrata, trossejada amb les mans, salpebreu-ho, amb els pebres de Jamaica i Sichuan, i ruixeu-ho amb oli d’oliva cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

25 feb

XXIII Festa de la Carxofa d'Amposta

La carxofa és un producte ben present a la gastronomia ebrenca i Amposta és una de les poblacions...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto