Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 190 ºC.
  2. Renteu les llenties i coeu-les en una olla, amb aigua freda, ben tapada 10-15 min. Després de 10 min, comproveu si cal afegir-hi més aigua. Quan les llenties estiguin cuites, retireu-les del foc i afegiu-hi el formatge, la ceba picada, el julivert, el pebre de Caiena i suc de llimona. Salpebreu-ho.
  3. En un recipient a part, bateu l’ou lleugerament, afegiu-hi la nata líquida i aboqueu-ho sobre les llenties.
  4. Greixeu un motlle per a pa de 450 g amb la mantega. Poseu-hi la barreja a dins i premeu-la bé, perquè quedi molt compacta dins el motlle. Enforneu-ho durant uns 45-50 min, fins que es noti ferm al tacte.
  5. Deixeu-ho reposar 10 min abans de treure del motlle.

CONSELL
Podeu cuinar-ho el dia anterior i escalfar-ho lleument al microones. També podeu servir-ho fred, combinat amb una amanida de tomàquet i ceba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto