Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 190 ºC.
  2. Renteu les llenties i coeu-les en una olla, amb aigua freda, ben tapada 10-15 min. Després de 10 min, comproveu si cal afegir-hi més aigua. Quan les llenties estiguin cuites, retireu-les del foc i afegiu-hi el formatge, la ceba picada, el julivert, el pebre de Caiena i suc de llimona. Salpebreu-ho.
  3. En un recipient a part, bateu l’ou lleugerament, afegiu-hi la nata líquida i aboqueu-ho sobre les llenties.
  4. Greixeu un motlle per a pa de 450 g amb la mantega. Poseu-hi la barreja a dins i premeu-la bé, perquè quedi molt compacta dins el motlle. Enforneu-ho durant uns 45-50 min, fins que es noti ferm al tacte.
  5. Deixeu-ho reposar 10 min abans de treure del motlle.

CONSELL
Podeu cuinar-ho el dia anterior i escalfar-ho lleument al microones. També podeu servir-ho fred, combinat amb una amanida de tomàquet i ceba.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 abr

Cicle de Sopars 'El Mar va a la Muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto