Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Salpebreu els daus de pollastre. Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult per enrossir els daus de pollastre, amb una mica d’oli, a la cassola on fareu la salsa. Reserveu-ho.
  2. Piqueu la ceba i sofregiu-la amb un fil d’oli, 20 min, a foc lent, a la mateixa cassola on heu enrossit el pollastre.
  3. Afegiu-hi la llet de coco i reduïu-ho fins a una tercera part o fins que la salsa assoleixi la textura que desitgeu.
  4. Afegiu-hi el curri, una mica més de sal, si cal, i el pollastre. Feu que tot plegat faci un bull.
  5. Quan el pollastre quedi ben impregnat, ja ho podeu servir.

El consell

  • Si us agrada el gust picant, en sofregir la ceba, afegiu a la paella un gra d’all laminat. Si voleu, podeu acompanyar el plat amb una mica d’arròs basmati. És un tipus d’arròs molt aromàtic, originari de l’Índia, que combina la mar de bé amb els plats que porten curri.
  • La llet de coco no és el mateix que l’aigua de coco. La llet es prepara amb la polpa del coco rebaixada amb una mica d’aigua, mentre que l’aigua de coco és el líquid que conté la fruita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: