Què cuinar La Vanguardia

Aquestes prunes són un plaer per als sentits només apte per a adults. Emborratxades de licor, farcides de crema de xocolata i cafè, i banyades amb xocolata negra al 70%, són l’entreteniment perfecte per als amants de la xocolata. Per als més llaminers proposo una lleugera variació de la recepta: sense cafè i amb xocolata amb llet, una versió més dolça i menys amargant. Sigui com sigui, totes dues versions són espectaculars!

La recepta és d’un llibre que em va deixar una companya de feina, 'El gran libro del café', un d’aquells llibres que només veure les fotos ja t’agafa gana… no serà pas l’última recepta que en faig!

Preparació

Deixeu en remull les prunes amb el licor unes 2 h. 

  1. Per al farcit: trossegeu la xocolata ben petita i deixeu-la en un bol juntament amb la mantega. Escalfeu la nata amb el cafè soluble. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixeu-ho refredar fins que agafi consistència. 
  2. Escorreu les prunes i, amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, farciu-les amb la crema de xocolata. 
  3. Per al bany: foneu la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Banyeu les prunes farcides d'una en una i deixeu-les sobre un paper antiadherent fins que s’endureixi la xocolata. Empolseu-les amb cacau en pols i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto