Receptes de Nadal La Vanguardia

Aquestes prunes són un plaer per als sentits només apte per a adults. Emborratxades de licor, farcides de crema de xocolata i cafè, i banyades amb xocolata negra al 70%, són l’entreteniment perfecte per als amants de la xocolata. Per als més llaminers proposo una lleugera variació de la recepta: sense cafè i amb xocolata amb llet, una versió més dolça i menys amargant. Sigui com sigui, totes dues versions són espectaculars!

La recepta és d’un llibre que em va deixar una companya de feina, 'El gran libro del café', un d’aquells llibres que només veure les fotos ja t’agafa gana… no serà pas l’última recepta que en faig!

Preparació

Deixeu en remull les prunes amb el licor unes 2 h. 

  1. Per al farcit: trossegeu la xocolata ben petita i deixeu-la en un bol juntament amb la mantega. Escalfeu la nata amb el cafè soluble. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixeu-ho refredar fins que agafi consistència. 
  2. Escorreu les prunes i, amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, farciu-les amb la crema de xocolata. 
  3. Per al bany: foneu la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Banyeu les prunes farcides d'una en una i deixeu-les sobre un paper antiadherent fins que s’endureixi la xocolata. Empolseu-les amb cacau en pols i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto