Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Deixeu en remull les prunes amb el licor unes 2 h. 

  1. Per al farcit: trossegeu la xocolata ben petita i deixeu-la en un bol juntament amb la mantega. Escalfeu la nata amb el cafè soluble. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixeu-ho refredar fins que agafi consistència. 
  2. Escorreu les prunes i, amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, farciu-les amb la crema de xocolata. 
  3. Per al bany: foneu la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Banyeu les prunes farcides d'una en una i deixeu-les sobre un paper antiadherent fins que s’endureixi la xocolata. Empolseu-les amb cacau en pols i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: