Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu molt bé la quinoa (ajuda a treure-li el gust lleugerament amarg).
  2. Poseu el suc de poma i l’aigua en un cassó i afegiu-hi la quinoa. Deixeu-ho coure fins que s’obrin els grans i deixin anar un fil.
  3. Afegiu-hi la poma a trossos, les nous i els nabius blaus, per enriquir-ne el sabor i fer-la més completa.
  4. Acabeu-ho amb una mica de mel o xarop d’atzavara.

CONSELL

La quinoa és un dels aliments més complets en nutrients, altament digestiva i energètica. A més, és un ingredient molt versàtil a la cuina i combina molt bé amb molts aliments.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: