Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i bulliu la patata. Un cop cuita, tritureu-la i afegiu-hi una mica de suc de la cocció del pollastre. Reserveu-ho.
  2. Per a la salsa: netegeu i talleu els porros a trossos i poseu-los a coure amb un raig d'oli. Quan siguin cuits, afegiu-hi la carcassa del pollastre i mulleu-ho amb la llet. 
  3. Deixeu-ho bullir 30 min i tritureu-ho. Coleu-ho i reserveu-ho. Piqueu els cacauets. Separeu la carn del pollastre dels ossos i piqueu-la. Mescleu-ho amb una mica d'oli de la cocció i els cacauets picats (reserveu-ne uns quants). 
  4. Per als raviolis: bulliu les plaques dels canelons 4 min i refredeu-les ràpidament. Un cop fredes, poseu una làmina de pasta i al centre una boleta de farciment (feta amb el pollastre) d’uns 30 g, cobriu-ho amb una altra làmina, i amb un motlle d’uns 4-5 cm de diàmetre talleu la pasta sobrant. 
  5. Amb una forquilla aixefeu els cantons i acabeu-ho de bullir fins que la pasta acabi de coure. Per muntar el plat, poseu una base de puré de patata, a sobre els raviolis, salseu-ho amb la crema de porros i afegiu-hi uns quants cacauets picats per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto