Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i bulliu la patata. Un cop cuita, tritureu-la i afegiu-hi una mica de suc de la cocció del pollastre. Reserveu-ho.
  2. Per a la salsa: netegeu i talleu els porros a trossos i poseu-los a coure amb un raig d'oli. Quan siguin cuits, afegiu-hi la carcassa del pollastre i mulleu-ho amb la llet. 
  3. Deixeu-ho bullir 30 min i tritureu-ho. Coleu-ho i reserveu-ho. Piqueu els cacauets. Separeu la carn del pollastre dels ossos i piqueu-la. Mescleu-ho amb una mica d'oli de la cocció i els cacauets picats (reserveu-ne uns quants). 
  4. Per als raviolis: bulliu les plaques dels canelons 4 min i refredeu-les ràpidament. Un cop fredes, poseu una làmina de pasta i al centre una boleta de farciment (feta amb el pollastre) d’uns 30 g, cobriu-ho amb una altra làmina, i amb un motlle d’uns 4-5 cm de diàmetre talleu la pasta sobrant. 
  5. Amb una forquilla aixefeu els cantons i acabeu-ho de bullir fins que la pasta acabi de coure. Per muntar el plat, poseu una base de puré de patata, a sobre els raviolis, salseu-ho amb la crema de porros i afegiu-hi uns quants cacauets picats per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: