Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer la crema de calçots, poseu els caps dels escamarlans amb el brou de gallina i 8 calçots sencers. Deixeu-ho coure suaument uns 15 min. Traieu els caps dels escamarlans i afegiu-hi la pell de les tòfones.
  2. A banda, feu un roux amb 15 g de farina i 30 de mantega, o sigui, bateu-ho fins que la barreja arribi a tenir la consistència d’una beixamel lleugera. Passeu-ho per un triturador elèctric afegint-hi la resta de mantega (30 g).
  3. Lligueu la salsa de calçots amb la meitat d’aquesta massa. Agafeu 1 dl de la crema de calçots en una cassola i lligueu-la amb l’altra meitat de la massa per obtenir la consistència d’una beixamel espessa. Afegiu a aquesta beixamel les cues de 4 escamarlans saltats, els altres 8 calçots, la tòfona i els espàrrecs, tot tallat en daus de 8 mm.
  4. En el centre d’un quadrat de 15 x 15 cm de pasta de lasanya cuita disposeu dues culleres de crema de calçots i tanqueu les 4 puntes. Poseu els raviolis de cara avall en un plat fondo. Vesseu-hi la crema pel damunt. Obriu el ravioli i planteu-hi una cua d’escamarlà saltat, unes rodanxes de tòfona i, per decorar, una pinça d’escamarlà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

21 gen

Fira del Fesol 2018

A Catalunya, pels volts de Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto