Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una cassola calenta poseu les cloïsses i el vi blanc i tapeu-la de seguida. Quan les cloïsses estiguin obertes, retireu-les del foc i regueu-les amb el brou de peix fred. Traieu les cloïsses de la closca i filtreu-ne el suc.
  2. Sofregiu la ceba picada en oli d’oliva. Poseu-hi l’arròs, i quan estigui rossejat, afegiu-hi el brou de peix, les cloïsses, la sal, la farigola i la meitat de la menta. Coeu-ho a foc mitjà uns 14 min. Aneu-ho remenant de tant en tant. Al final de la cocció, traieu la menta i la farigola.
  3. De seguida poseu l’altra meitat de la menta, el julivert picat, la mantega i les cloïsses sense closca. Barregeu el conjunt i serviu-lo en plats fondos. Ratlleu una mica de parmesà i finalitzeu el plat amb les fulles de menta fregides, les cloïsses i els talls de parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Arròs i pasta

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto