Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca al microones, a potència mitjana, amb molta cura que no es cremi. Cada 30 s l’heu de treure i remenar-la. Si no veieu clar com fer aquest pas, millor que demaneu ajuda a un adult.
  2. En un bol, barregeu l’arròs inflat, els palets d’ametlla i els festucs picats.
  3. Afegiu-hi la xocolata blanca i barregeu-ho perquè s’enganxi molt bé amb la resta d’ingredients, que han de quedar totalment coberts de xocolata.
  4. Sobre un paper de forn, aneu fent boletes o muntanyetes, poseu-les a refredar i ja tindreu a punt unes roques de xocolata blanca delicioses.

El consell

En comptes de xocolata blanca, si ho preferiu podeu fer servir xocolata negra. Ja veureu que bones que queden les teules!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: