Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un brou amb l’aigua, el sucre, les peles de llimona i de taronja i un brot de romaní o farigola. Quan arrenqui el bull, retireu les peles i el brot i afegiu-hi els bolets. Els bolets escollits no tenen una cocció gaire llarga i s’ha d’estar atent de no coure’ls massa. 
  2. Hidrateu les tres fulles de gelatina en aigua freda, escorreu-les bé i afegiu-les al brou. Deixeu refredar la sopa a la nevera aproximadament 3-4 h abans de servir-la. Aquest punt de gelatina permet treballar amb una densitat alta, sense ser consistent, i un cop a la boca es fon al moment i deixa una sensació molt agradable. 
  3. Muntatge: remeneu bé el brou i poseu-lo en una copa. Acompanyeu-lo amb fruites del bosc, sorbet de gerds i un brot de romaní o farigola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto