Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Feu un brou amb l’aigua, el sucre, les peles de llimona i de taronja i un brot de romaní o farigola. Quan arrenqui el bull, retireu les peles i el brot i afegiu-hi els bolets. Els bolets escollits no tenen una cocció gaire llarga i s’ha d’estar atent de no coure’ls massa. 
  2. Hidrateu les tres fulles de gelatina en aigua freda, escorreu-les bé i afegiu-les al brou. Deixeu refredar la sopa a la nevera aproximadament 3-4 h abans de servir-la. Aquest punt de gelatina permet treballar amb una densitat alta, sense ser consistent, i un cop a la boca es fon al moment i deixa una sensació molt agradable. 
  3. Muntatge: remeneu bé el brou i poseu-lo en una copa. Acompanyeu-lo amb fruites del bosc, sorbet de gerds i un brot de romaní o farigola.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 gen

Festes de Sant Sebastià

Matadepera organitza, al gener, les Festes de Sant Sebastià, en què se celebren diverses activitats,...

20 gen

Fira de l'Olivera

Bigues i Riells recupera la Fira de l’Oli centrada en la varietat vera, del Vallès, que va haver...

20 gen

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

21 gen

VII Festa de l'Oli i l'Oliva

Durant tota una setmana, al gener, Ullastrell s’omple amb tota mena d’activitats al voltant del...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto