Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba.
  2. Talleu el pebrot vermell, a daus petits.
  3. Renteu la pastanaga, talleu-la a làmines transversals, després a tires i finalment a daus petits.
  4. Netegeu els xampinyons i talleu-los a trossos petits.
  5. Escalfeu una cullerada d’oli d’oliva en una paella i tireu-hi la ceba picada i ofegueu-la amb dos pessics de sal, durant 3 min. Afegiu-hi el pebrot i la pastanaga, i continueu la cocció 5 min. Afegiu-hi els xampinyons i feu-ho coure uns 3-4 min més. Retireu-ho del foc.
  6. Desfeu el tofu fumat amb una forquilla i afegiu-ho a la paella. Barregeu-ho i, tot seguit, reserveu-ho.
  7. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  8. Escaldeu els porros en aigua bullent 2-3 min i coleu-ho. Separeu algunes tires de fulla d’endívia que fareu servir per a fer uns farcellets.
  9. Col·loqueu dues fulles d’endívia una damunt de l’altra i ompliu-ne el buit amb una cullerada del farcit. Cobriu-ho amb dues fulles més i emboliqueu-ho amb el full de porro. Feu el mateix amb la resta de fulles d’endívies i acomodeu-les en una safata per a forn.
  10. Pinteu-les amb un pinzell amb una mica d’oli d’oliva i una mica de pebre negre i poseu-ho al forn 10 min. Retireu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: