Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba.
  2. Talleu el pebrot vermell, a daus petits.
  3. Renteu la pastanaga, talleu-la a làmines transversals, després a tires i finalment a daus petits.
  4. Netegeu els xampinyons i talleu-los a trossos petits.
  5. Escalfeu una cullerada d’oli d’oliva en una paella i tireu-hi la ceba picada i ofegueu-la amb dos pessics de sal, durant 3 min. Afegiu-hi el pebrot i la pastanaga, i continueu la cocció 5 min. Afegiu-hi els xampinyons i feu-ho coure uns 3-4 min més. Retireu-ho del foc.
  6. Desfeu el tofu fumat amb una forquilla i afegiu-ho a la paella. Barregeu-ho i, tot seguit, reserveu-ho.
  7. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  8. Escaldeu els porros en aigua bullent 2-3 min i coleu-ho. Separeu algunes tires de fulla d’endívia que fareu servir per a fer uns farcellets.
  9. Col·loqueu dues fulles d’endívia una damunt de l’altra i ompliu-ne el buit amb una cullerada del farcit. Cobriu-ho amb dues fulles més i emboliqueu-ho amb el full de porro. Feu el mateix amb la resta de fulles d’endívies i acomodeu-les en una safata per a forn.
  10. Pinteu-les amb un pinzell amb una mica d’oli d’oliva i una mica de pebre negre i poseu-ho al forn 10 min. Retireu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto