Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la crema pastissera: barregeu els ous amb la Maizena i una mica de llet. Poseu a bullir la nata, la llet i el sucre, i quan bulli aboqueu-hi els ous amb la Maizena i la llet, sense parar-ho de remenar. Deixeu-ho coure 30 s i apagueu el foc. Deixeu-ho refredar. 
  2. Per a la Tatin: peleu i treieu les granes de les peres. Poseu-les al microones 8 min a 900 W. Un cop ben cuites, talleu-les a làmines verticals. Deixeu-les refredar. 
  3. Talleu un disc de pasta de full de l’amplada de la pera; torneu a reconstruir la pera intercalant-hi una mica de crema pastissera. Coeu-ho al forn a 160 ºC fins que la massa quedi cuita. Serviu-ho acompanyat d'un puré de figues fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto