Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els musclos. Talleu el rap en 4 turnedós de 150 g.
  2. Poseu a bullir 1/2 l d’aigua amb el vi blanc i la sal. Poseu-hi els musclos i deixeu-los que es vagin obrint durant 15 o 20 s. Quan s’hagin obert, escorreu-los, separeu-ne la closca i guardeu-los en un bol. Reserveu l’aigua dels musclos.
  3. Peleu els cítrics i traieu-ne dos grills de cadascun. Talleu-los a dauets.
  4. Afegiu els musclos juntament amb la polpa de nyora i una mica de l’aigua de cocció dels musclos. (Per treure la polpa de nyora, hidrateu la nyora seca en aigua freda durant 24 h o 3 h en aigua tèbia. Amb una cullera, la polpa us sortirà fàcilment.)
  5. Acabeu l’escabetx afegint-hi les herbes i l’oli verge. Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho en un foc petit que sigui tebi. I, ja per acabar, coeu el rap a la paella i serviu-lo amb l’escabetx. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto