Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els musclos. Talleu el rap en 4 turnedós de 150 g.
  2. Poseu a bullir 1/2 l d’aigua amb el vi blanc i la sal. Poseu-hi els musclos i deixeu-los que es vagin obrint durant 15 o 20 s. Quan s’hagin obert, escorreu-los, separeu-ne la closca i guardeu-los en un bol. Reserveu l’aigua dels musclos.
  3. Peleu els cítrics i traieu-ne dos grills de cadascun. Talleu-los a dauets.
  4. Afegiu els musclos juntament amb la polpa de nyora i una mica de l’aigua de cocció dels musclos. (Per treure la polpa de nyora, hidrateu la nyora seca en aigua freda durant 24 h o 3 h en aigua tèbia. Amb una cullera, la polpa us sortirà fàcilment.)
  5. Acabeu l’escabetx afegint-hi les herbes i l’oli verge. Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho en un foc petit que sigui tebi. I, ja per acabar, coeu el rap a la paella i serviu-lo amb l’escabetx. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

18 nov

Tast de cambra

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle...

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto