Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu els musclos. Talleu el rap en 4 turnedós de 150 g.
  2. Poseu a bullir 1/2 l d’aigua amb el vi blanc i la sal. Poseu-hi els musclos i deixeu-los que es vagin obrint durant 15 o 20 s. Quan s’hagin obert, escorreu-los, separeu-ne la closca i guardeu-los en un bol. Reserveu l’aigua dels musclos.
  3. Peleu els cítrics i traieu-ne dos grills de cadascun. Talleu-los a dauets.
  4. Afegiu els musclos juntament amb la polpa de nyora i una mica de l’aigua de cocció dels musclos. (Per treure la polpa de nyora, hidrateu la nyora seca en aigua freda durant 24 h o 3 h en aigua tèbia. Amb una cullera, la polpa us sortirà fàcilment.)
  5. Acabeu l’escabetx afegint-hi les herbes i l’oli verge. Rectifiqueu-ho de sal i manteniu-ho en un foc petit que sigui tebi. I, ja per acabar, coeu el rap a la paella i serviu-lo amb l’escabetx. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto