Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a les trufes interiors: bulliu la nata i, fora del foc, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada. Emulsioneu-ho amb unes varetes i deixeu-ho refredar. Feu-ne petites boles i congeleu-les.
  2. Per al pa de pessic: barregeu el sucre i els ous sencers. Afegiu-hi la llet sense deixar-ho de remenar. Seguidament, poseu-hi la farina tamisada amb l’impulsor, la sal i la ratlladura de llimona, i barregeu-ho. Foneu la cobertura amb la mantega i afegiu-la a la barreja.
  3. Peleu les pomes i lamineu-les ben primes. Disposeu la barreja en un motlle untat i enfarinat,  iintroduïu a la barreja les pomes i les trufes congelades. Poseu la safata al forn, preescalfat 30 min a 180 ºC.
  4. Desemmotlleu-ho i serviu-ho acompanyat opcionalment d’una branca de canyella i peles de taronja confitada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto