Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les verdures i, amb una màquina de fer espirals, feu-ne zoodles. Barregeu les tres verdures i feu-ne boletes de la mida d’una llimona. Fregiu-les en oli de gira-sol, a 175 ºC.
  2. Per a l’allioli vegà: bateu la llet de soja amb l’all, el suc de la mitja llimona i el pebre vermell dolç.
  3. Quan estigui ben batut, afegiu-hi l’oli a raig fi fins a obtenir la textura d’una maionesa. Heu de tenir en compte que la llet de soja s’espessirà més passats uns minuts, així que és millor no passar-se i revisar la textura durant la preparació.
  4. Salpebreu les boletes de verdures i serviu-les amb una cullerada d’allioli vegà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: