Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu els carquinyolis i reserveu-los.
  2. Foneu la xocolata al microones a uns 40-45 ºC. Deixeu-la refredar a temperatura ambient fins que arribi a uns 34 ºC (va bé remenar-la de tant en tant). Incorporeu-hi el Mycryo i barregeu-ho bé.
  3. Quan la xocolata estigui a uns 32 ºC, incorporeu-hi els carquinyolis picats i mescleu-ho bé.
  4. Amb l’ajut de dues culleres, formeu les roques sobre un paper antiadherent. Deixeu-les refredar a temperatura ambient.
  5. Reserveu-les ben tancades en un lloc sec i a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: