Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca al microones, a potència mitjana, amb molta cura que no es cremi. Cada 30 s l’heu de treure i remenar-la. Si no veieu clar com fer aquest pas, millor que demaneu ajuda a un adult.
  2. En un bol, barregeu l’arròs inflat, els palets d’ametlla i els festucs picats.
  3. Afegiu-hi la xocolata blanca i barregeu-ho perquè s’enganxi molt bé amb la resta d’ingredients, que han de quedar totalment coberts de xocolata.
  4. Sobre un paper de forn, aneu fent boletes o muntanyetes, poseu-les a refredar i ja tindreu a punt unes roques de xocolata blanca delicioses.

El consell

En comptes de xocolata blanca, si ho preferiu podeu fer servir xocolata negra. Ja veureu que bones que queden les teules!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Xocolata

Brownie Vegana

Brownie

Per Kombu (Sant Cugat)

Mousse de xocolata Ràpida i senzilla

Mousse de xocolata

Per Ada Parellada

20 minuts

Xocolata negra Vegetariana

Torró de xocolata

Per Ada Parellada

15 minuts

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto