Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als palets d’ametlla caramel·litzats: poseu l’ametlla i el sucre en un cassó al foc. Remeneu-ho contínuament fins que es caramel·litzi.
  2. Fora del foc, afegiu-hi la mantega, barregeu-ho bé i escampeu l’ametlla sobre paper antiadherent.
  3. Per a la roca suïssa: tempereu la xocolata fent la corba de temperatura adequada segons la xocolata.
  4. Afegiu-hi l’ametlla i barregeu-ho bé. Amb una cullera, formeu les roques sobre paper antiadherent. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: