Què cuinar La Vanguardia

Un dels meus còmics preferits és 'Mafalda', m’encanta el sentit de l’humor i la ironia de les seves bromes. És ben sabut que la Mafalda no suporta la sopa, així que jo en proposo una que de ben segur la faria canviar d’opinió, he he he…

Preparació

  1. Feu un almívar amb l’aigua, el sucre i la beina de vainilla. Deixeu-ho refredar.
  2. Talleu unes boletes de síndria per decorar.
  3. Tritureu la resta de síndria. Afegiu-hi l’almívar segons la dolçor que es vulgui i reserveu-ho a la nevera.
  4. Serviu la sopa amb una quenelle de gelat i les boletes de síndria pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto