Què cuinar La Vanguardia

La sopa de xocolata té tots els ingredients d’una recepta made by ©Mireia Carbó: original, senzilla, gens embafadora, 'resultona' i boníssima! A casa ha triomfat: la combinació de textures, temperatures i sabors queda fantàsticament bé, i té una preparació facilíssima. El toc del safrà queda deliciós, i el gelat de torró és ideal com a postres de Nadal. Feu-les!

Preparació

Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró
Sopa freda de xocolata blanca amb crostons cruixents i gelat de torró Gemma Clofent
  1. Per a la sopa: piqueu la xocolata. Escalfeu l’aigua i aboqueu-la sobre la xocolata. Remeneu-ho i refredeu-ho a la nevera.
  2. Peleu la pinya i coeu-la sencera juntament amb l’aigua, el sucre i el safrà. Deixeu-ho refredar.
  3. Talleu el pa a dauets, empolseu-los amb sucre de llustre i coeu-los al forn a 180 ºC fins que agafin color.
  4. Talleu una rodanxa de pinya a dauets de la mateixa mida que el pa.
  5. Serviu les postres amb el gelat i els crostons al plat i la sopa en una gerra a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto