Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba.
  2. Talleu el pebrot vermell, a daus petits.
  3. Renteu la pastanaga, talleu-la a làmines transversals, després a tires i finalment a daus petits.
  4. Netegeu els xampinyons i talleu-los a trossos petits.
  5. Escalfeu una cullerada d’oli d’oliva en una paella i tireu-hi la ceba picada i ofegueu-la amb dos pessics de sal, durant 3 min. Afegiu-hi el pebrot i la pastanaga, i continueu la cocció 5 min. Afegiu-hi els xampinyons i feu-ho coure uns 3-4 min més. Retireu-ho del foc.
  6. Desfeu el tofu fumat amb una forquilla i afegiu-ho a la paella. Barregeu-ho i, tot seguit, reserveu-ho.
  7. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  8. Escaldeu els porros en aigua bullent 2-3 min i coleu-ho. Separeu algunes tires de fulla d’endívia que fareu servir per a fer uns farcellets.
  9. Col·loqueu dues fulles d’endívia una damunt de l’altra i ompliu-ne el buit amb una cullerada del farcit. Cobriu-ho amb dues fulles més i emboliqueu-ho amb el full de porro. Feu el mateix amb la resta de fulles d’endívies i acomodeu-les en una safata per a forn.
  10. Pinteu-les amb un pinzell amb una mica d’oli d’oliva i una mica de pebre negre i poseu-ho al forn 10 min. Retireu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto