Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba.
  2. Talleu el pebrot vermell, a daus petits.
  3. Renteu la pastanaga, talleu-la a làmines transversals, després a tires i finalment a daus petits.
  4. Netegeu els xampinyons i talleu-los a trossos petits.
  5. Escalfeu una cullerada d’oli d’oliva en una paella i tireu-hi la ceba picada i ofegueu-la amb dos pessics de sal, durant 3 min. Afegiu-hi el pebrot i la pastanaga, i continueu la cocció 5 min. Afegiu-hi els xampinyons i feu-ho coure uns 3-4 min més. Retireu-ho del foc.
  6. Desfeu el tofu fumat amb una forquilla i afegiu-ho a la paella. Barregeu-ho i, tot seguit, reserveu-ho.
  7. Escalfeu el forn a 180 ºC.
  8. Escaldeu els porros en aigua bullent 2-3 min i coleu-ho. Separeu algunes tires de fulla d’endívia que fareu servir per a fer uns farcellets.
  9. Col·loqueu dues fulles d’endívia una damunt de l’altra i ompliu-ne el buit amb una cullerada del farcit. Cobriu-ho amb dues fulles més i emboliqueu-ho amb el full de porro. Feu el mateix amb la resta de fulles d’endívies i acomodeu-les en una safata per a forn.
  10. Pinteu-les amb un pinzell amb una mica d’oli d’oliva i una mica de pebre negre i poseu-ho al forn 10 min. Retireu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Mercat Lliga't a la Terra

El dissabte 22 d’abril té lloc la vuitena fira ‘Lliga’t a la Terra’ al Centre Cívic...

22 abr

Receptes de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

El Mercat de Pagès de Sant Vicenç dels Horts, que se celebra a la Plaça de Narcís Lunes, és...

22 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

22 abr

Jornades Gastronòmiques de Quaresma de Sant Vicenç dels Horts

Sant Vicenç dels Horts celebra la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques de Quaresma. La...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto