Què cuinar La Vanguardia

Després del parèntesi nadalenc, avui reprenem els sopars setmanals a casa els pares. Per postres, ara que les taronges estan en plena temporada, he triat una recepta lleugera i refrescant a base de taronja que compensa els dolços massa calòrics que hem menjat per Nadal.

La recepta d’avui és fàcil, ràpida i sempre queda bé… De les que m’agraden a mi  A més, la presentació dins la mateixa taronja és molt original i queda força lluïda.

Preparació

  1. Talleu una tapa a les taronges per la part de sobre i feu un petit tall a la base per tal que s’aguantin bé. Buideu-les i escorreu el suc de la polpa. Hauríeu d’obtenir ½ litre de suc.
  2. Prepareu la gelatina tal com indica el paquet, substituint l’aigua pel suc de les taronges.
  3. Barregeu la gelatina amb el formatge i la taronja confitada tallada a trossets. Ompliu les taronges i reserveu-les a la nevera fins que qualli.
  4. Decoreu-les i serviu-les fresquetes de la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

26 ago

Fira i Tast a la Nova York del Priorat

Si us agrada l’artesania, el vi i les tapes, teniu una cita el 26 d’agost a la Vilella Baixa. Aquest...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto