Què cuinar La Vanguardia

Aquesta proposta és molt senzilla, es tracta d’elaborar un plat de postres monotemàtic de xocolata però amb diferents elements que donen jocs de textures i temperatures. La idea és imitar unes postres de restaurant però fetes a casa d’una forma senzillíssima i sense cap complicació. 

Preparació

  1. Per a la mousse de xocolata: poseu en remull la gelatina amb aigua freda.
  2. Barregeu les natilles i el sucre.
  3. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu la gelatina amb les natilles.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  5. Repartiu la mousse dins els motlles. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  6. Per al crumble de cacau: barregeu els ingredients secs.
  7. Afegiu-hi la mantega a trossets i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  8. Formeu una xurro amb la massa, emboliqueu-lo amb paper film i reserveu-lo al congelador.
  9. Ratlleu el crumble amb un ratllador de forat gros, escampant-lo sobre un paper de forn.
  10. Coeu-ho uns 5-8 min a 180 ºC, fins que sigui cuit.
  11. Muntatge: gelat de xocolata i una natilla de xocolata. Disposeu una cullerada de natilla al fons del plat, com si fos una salsa. A sobre, poseu-hi la mousse, una quenelle de gelat de xocolata i empolseu-hi per sobre el crumble ben cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto