Què cuinar La Vanguardia

Aquesta proposta és molt senzilla, es tracta d’elaborar un plat de postres monotemàtic de xocolata però amb diferents elements que donen jocs de textures i temperatures. La idea és imitar unes postres de restaurant però fetes a casa d’una forma senzillíssima i sense cap complicació. 

Preparació

  1. Per a la mousse de xocolata: poseu en remull la gelatina amb aigua freda.
  2. Barregeu les natilles i el sucre.
  3. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu la gelatina amb les natilles.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  5. Repartiu la mousse dins els motlles. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  6. Per al crumble de cacau: barregeu els ingredients secs.
  7. Afegiu-hi la mantega a trossets i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  8. Formeu una xurro amb la massa, emboliqueu-lo amb paper film i reserveu-lo al congelador.
  9. Ratlleu el crumble amb un ratllador de forat gros, escampant-lo sobre un paper de forn.
  10. Coeu-ho uns 5-8 min a 180 ºC, fins que sigui cuit.
  11. Muntatge: gelat de xocolata i una natilla de xocolata. Disposeu una cullerada de natilla al fons del plat, com si fos una salsa. A sobre, poseu-hi la mousse, una quenelle de gelat de xocolata i empolseu-hi per sobre el crumble ben cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto