Què cuinar La Vanguardia

Aquesta proposta és molt senzilla, es tracta d’elaborar un plat de postres monotemàtic de xocolata però amb diferents elements que donen jocs de textures i temperatures. La idea és imitar unes postres de restaurant però fetes a casa d’una forma senzillíssima i sense cap complicació. 

Preparació

  1. Per a la mousse de xocolata: poseu en remull la gelatina amb aigua freda.
  2. Barregeu les natilles i el sucre.
  3. Escalfeu la llet i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu la gelatina amb les natilles.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  5. Repartiu la mousse dins els motlles. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 4 h.
  6. Per al crumble de cacau: barregeu els ingredients secs.
  7. Afegiu-hi la mantega a trossets i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  8. Formeu una xurro amb la massa, emboliqueu-lo amb paper film i reserveu-lo al congelador.
  9. Ratlleu el crumble amb un ratllador de forat gros, escampant-lo sobre un paper de forn.
  10. Coeu-ho uns 5-8 min a 180 ºC, fins que sigui cuit.
  11. Muntatge: gelat de xocolata i una natilla de xocolata. Disposeu una cullerada de natilla al fons del plat, com si fos una salsa. A sobre, poseu-hi la mousse, una quenelle de gelat de xocolata i empolseu-hi per sobre el crumble ben cruixent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto