Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar lleuger amb aigua, sucre i un rajolí de moscatell. Reserveu-ho.
  2. Munteu els rovells d’ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegiu-hi el mascarpone i el torró ratllat, i barregeu-ho bé. Munteu les clares a punt de neu i incorporeu-les suaument a la mescla anterior.
  3. Remulleu els melindros amb l’almívar reservat i col·loqueu-los al fons de les copes. Repartiu la crema sobre els melindros i deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. És molt millor fet d’un dia per l’altre.
  4. Per als estels de la decoració, feu un caramel ros amb el sucre. Encara calent, formeu unes estrelles sobre paper de forn i repartiu-hi per sobre les ametlles laminades i torrades. Deixeu-ho refredar i empolseu-hi sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto