Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les tulipes: barregeu el sucre i la farina tamisada. Afegiu-hi la clara d’ou i la mantega fosa. Barregeu-ho sense esponjar ni blanquejar. Reserveu-ho a la nevera per tal que agafi consistència.
  2. Esteneu la massa amb una cullera sobre una plata coberta amb paper de forn, formant cercles d’uns 15 cm de diàmetre el més fins possibles. Coeu-ho al forn a 180 ºC fins que agafi color (uns 10 min).
  3. Traieu-ho del forn i, ràpidament abans no es refredin, doneu-hi la forma de tulipa posant la massa sobre una tassa i prementt bé les vores amb les mans. Deixeu-ho refredar.
  4. Foneu la xocolata al microones a baixa potència. Poseu una cullerada dins de cada tulipa i escampeu-la bé per tot l’interior. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  5. Per a la crema: barregeu els 2 rovells d’ou amb la Maizena i un rajolí de la llet.
  6. En un cassó, escalfeu la resta de la llet, el cafè, el whisky, el sucre i la xocolata trossejada. Remeneu-ho contínuament fins que la xocolata s’hagi fos del tot.
  7. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els rovells i remeneu-ho sense parar fins que torni a bullir. Deixeu refredar la crema tapada a pell amb paper film i reserveu-la a la nevera.
  8. Al moment de servir-la, repartir la crema a les tulipes i decoreu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: