Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Prepareu la marinada posant en un recipient les costelles de xai, el romaní, els grans d’all aixafats, uns grans de pebre negre i la pela de llimona. Cobriu-ho amb oli d’oliva i deixeu-ho macerar tota la nit.
  2. Escaliveu els pebrots per tots els costats, directament al foc. Retireu-ne la pela (es pot fer sota un raig d’aigua freda). Piqueu-los amb un ganivet i poseu-los en un cassó, amb unes gotes d’oli d’oliva, el sucre, l’anís estrellat, sal, pebre i un rajolí de vinagre de xerès. Poseu-ho a coure 15-20 min i refredeu-ho.
  3. Renteu les patates, saleu-les i emboliqueu-les amb paper de plata. Poseu-les al costat del foc o directament
    a la brasa, girant-les de tant en tant.
  4. Retireu les costelles de la marinada, salpebreu-les i feu-les a la brasa, fins que estiguin daurades per ambdós costats.
  5. Serviu-ho amb les patatetes al plom i la confitura de pebrots escalivats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto