Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu les verdures a la juliana, és a dir, a tires molt finetes. Com que aquest pas és una mica difícil, si no ho veieu clar, val més que demaneu ajuda a un adult.
  2. Poseu a coure les verduretes en una safata al forn, a 180 ºC, amb la mel, la sal, el pebre, el vi blanc i l’aigua, 30 min o fins que les verdures s’estovin i el líquid s’hagi evaporat.
  3. Talleu la remolatxa a daus.
  4. Tritureu una cullerada de remolatxa amb l’oli d’oliva i amaniu-ho amb una mica de sal.
  5. Barregeu la resta de la remolatxa amb les verdures, al forn. També poseu-hi unes quantes pipes.
  6. En una paella o una graella ben calenta, coeu les costelles de xai, 3 min per costat.
  7. Quan tingueu les costelles a punt, serviu-les acompanyades de la verdura amb remolatxa.

El consell

  • La remolatxa és una hortalissa molt rica en vitamines i minerals, que ens ajuden a estar forts i sans. Té un gust dolcet molt bo i queda genial si la poseu com a ingredient a les amanides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27-28 mai

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto