Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu les verdures a la juliana, és a dir, a tires molt finetes. Com que aquest pas és una mica difícil, si no ho veieu clar, val més que demaneu ajuda a un adult.
  2. Poseu a coure les verduretes en una safata al forn, a 180 ºC, amb la mel, la sal, el pebre, el vi blanc i l’aigua, 30 min o fins que les verdures s’estovin i el líquid s’hagi evaporat.
  3. Talleu la remolatxa a daus.
  4. Tritureu una cullerada de remolatxa amb l’oli d’oliva i amaniu-ho amb una mica de sal.
  5. Barregeu la resta de la remolatxa amb les verdures, al forn. També poseu-hi unes quantes pipes.
  6. En una paella o una graella ben calenta, coeu les costelles de xai, 3 min per costat.
  7. Quan tingueu les costelles a punt, serviu-les acompanyades de la verdura amb remolatxa.

El consell

  • La remolatxa és una hortalissa molt rica en vitamines i minerals, que ens ajuden a estar forts i sans. Té un gust dolcet molt bo i queda genial si la poseu com a ingredient a les amanides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 nov

Ruta 'Valls, assaboreix l'oli'

L’oli d’oliva, aliment sagrat a la Mediterrània antiga, també s’ha emprat des de temps...

25 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

25 nov

Adopta un Celler

Prepareu el paladar per descobrir el Celler Herència Altés, el convidat al Bar del Pla de Barcelona d'aquesta...

25 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto