Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Pelem i tallem les verdures a la juliana, és a dir, a tires molt finetes. Com que aquest pas és una mica difícil, si no ho veus clar, val més que demanis ajuda a un adult.
  2. Posem a coure les verduretes en una safata al forn, a 180 ºC, amb la mel, la sal, el pebre, el vi blanc i l’aigua, 30 minuts o fins que les verdures s’estovin i el líquid s’hagi evaporat.
  3. Tallem la remolatxa a daus.
  4. Triturem una cullerada de remolatxa amb l’oli d’oliva i ho amanim amb una mica de sal.
  5. Barregem la resta de la remolatxa amb les verdures, al forn. També hi posem unes quantes pipes.
  6. En una paella o una graella ben calenta, coem les costelles de xai, 3 minuts per costat.
  7. Quan tinguem les costelles a punt, les servim acompanyades de la verdura amb remolatxa.

El consell

  • La remolatxa és una hortalissa molt rica en vitamines i minerals, que ens ajuden a estar forts i sans. Té un gust dolcet molt bo i queda genial si la poses com a ingredient a les amanides.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto