Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

0% Gluten, la fleca per als celíacs

L’establiment també elabora forneria i brioixeria sense lactosa ni altres al·lergògens

bescuit sense gluten

bescuit sense gluten

Ni gluten, ni lactosa, ni ou ni altres al·lergògens ni conservants. Aquesta és la carta de presentació de 0% Gluten, una nova fleca que l’empresari del pa Francesc Altarriba ha obert a Barcelona. Un espai on les persones amb alguna mena d’intolerància alimentària podran comprar-hi amb total seguretat.

Bescuits, pa de pessic, magdalenes, pastissos, brioixos, galetes, pizzes, pasta de full i pans frescos de tota mena són alguns dels productes que, des de mitjan desembre, es poden trobar a l’establiment, ubicat al carrer Pobla de Lillet, 5.

Les farines de castanya, d’arròs, de blat de moro, de quinoa o de blat sarraí (fajol) són algunes de les matèries primeres amb què s’elaboren els productes a 0% Gluten, cereals que, en no tenir gluten, són aptes per a persones amb celiaquia.

Es calcula que la celiaquia afecta una de cada 200 persones de la població general. A l’Estat espanyol, Catalunya és la comunitat amb més prevalença, amb un 26,2% del total de casos, segons la Federació d’Associacions de Celíacs d’Espanya.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
292CUINA portada

TOCA TORNAR A L'ESCOLA! IDEES I RECEPTES PERQUÈ ELS NENS APRENGUIN CUINANT

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Arnau Muñío

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: