És la mostra de vins, caves, gastronomia i productes artesanals més important de la comarca de la vinya
Festa Subirats Tasta'l
L’onzena edició de Subirats Tasta’l se celebra a la plaça dels Subirats de Sant Pau d’Ordal el 29 de novembre. Aquesta celebració és una mostra que acull els vins i caves, la gastronomia i l’artesania local que ofereixen els cellers més importants del poble de Subirats.
El Subirats Tasta’l és l’aparador dels productes de proximitat i de qualitat de tot el que s’elabora a la zona i cada any és consolida com el punt de trobada de professionals i d’amants de la cultura enogastronòmica. A part, també hi haurà activitats lúdiques que han fet de la fira un esdeveniment de referència per a tota la família. Per això, la novetat aquest any ha estat l’augment d’activitats més enllà de les gastronòmiques i que han estat organitzades conjuntament per l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Subirats.
Els visitants podran gaudir d’una demostració d’oficis antics vinculats al món del vi i la vinya, com per exemple el boter de fusta, el cisteller, porrons de vidre bufat i la producció de rodes de carro. També hi haurà una animació teatral per part de les autoritats i l’espai estarà decorat amb motius relacionats amb el vi i la vinya. Més encaminat per als nens, hi haurà un espai infantil que organitzaran conjuntament l’Esplai Sol Naixent i l’Esplai Els Cargols. A part d’aquests esdeveniments, destaquen l’organització d’un tast guiat que s’anomena ‘Tast Subirats’, una visita gratuïta al Museu d’Esperanto de Subirats, la ruta circular en bicicleta elèctrica per la Ruta Vitivinícola 8 de Subirats, la presentació del llibre ‘Calidoscopi’ i l’exposició fotogràfica de M. Rosa Ferré.
Els expositors de vins i caves que hi assistiran són: Can Bas Domini Vinícola, Casa Ravella, Castellroig-Finca Sabaté i Coca, Cava Bertha, Cava Guilera, Cava MasPujadó, Cava Olivé Batllori, Caves Canals & Casanovas, Caves El Mas Ferrer, Caves Ventural Soler, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Cellers Carol Vallès, Coma Romà-Cultiu Biològic, Fèlix Massana Ràfols-Agricultura ecològica i Llopart. Pel que fa a la gastronomia, els expositors seran Ca l’Esteve, Cal Pelegrí, Cal Pere del Maset, Cal Xim Restaurant, Forn de Lavern i Hotel Restaurant Sol i Vi.
Els preus dels tiquets de degustació són els mateixos que anys enrere: 8 tiquets de degustació més 1 copa per 6 €; 8 tiquets de degustació, 5 €, i la copa commemorativa, 1 €.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia