Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

20 d'abril: Menú de cuina ancestral mediterrània a quatre mans

Els xefs Moha Quach i Joseba Cruz preparen un sopar molt especial a Tarragona

Joseba Cruz i Moha Quach faran un menú a quatre mans

Joseba Cruz i Moha Quach faran un menú a quatre mans

Aquest 20 d'abril, per sopar, els xefs Moha Quach, d'El Terrat: by Quach, i Joseba Cruz, de Le Clandestin, elaboraran un menú de degustació en un format a quatre mans a Tarragona. La proposta gastronòmica, amb un preu de 125 € (maridatge no inclòs) s'endinsa a recuperar els orígens, la cuina ancestral que ha inspirat tots dos xefs i que ha fet possible una evolució gastronòmica fins avui.

Tots dos xefs faran ús del producte de proximitat i de temporada, i combinaran els seus estils units per primera vegada a la cuina. Pèsols, txangurro, avellana, carxofes, gamba, oliva, garota, xai o escamarlans seran els protagonistes dels plats. En total els comensals en degustaran una vintena de plats, entre aperitius, plats principals i postres.

Quach apostarà per una proposta centrada en el Mediterrani, des del Marroc fins a Tarragona, en una clara barreja entre els seus orígens i el seu present. Per la seva banda, Cruz s'endinsa en els sabors, les textures i les aromes més purs, aquells que neixen de la mateixa natura, un món que explora des de fa anys amb el seu restaurant itinerant anomenat Le Clandestin.

Les reserves ja es poden fer per telèfon al 977 248 485. Les taules es podran reservar a partir de les 20.15 hores i fins a les 21.30 hores, per tal que tots els comensals gaudeixin de l'espectacle gastronòmic com es mereixen.

MENÚ

Quin sabor té la terra?

Mousse d'espores i pèsols

'Tartaleta' de txangurro i cranc amb cítrics

Bombo de foie i praliné d'avellana

Quin sabor té l'antic Mediterrani?

La nostra oliva

Brioix a la brasa amb gamba blanca i maionesa de llimona

Bunyol líquid de carxofes i 'amlouk'

H2O

Consomé de verdures i clorofil·la

Ara fa uns dos mil anys

Ostra del Delta amb cremós d’api, gàrum, gelatina de poma verda i neu d'ostra

Producte primari

Coliflor, bròquil i caviar d'arengada

Mar i terra

Crema d'ametlla amb faves, gel de tomàquet assecat al sol, granissat d'herbes del Mediterrani i gamba panxuda

Reivindica el per què no?

Arròs amb llet de verdures i cítric

Homenatge a Tàrraco

Romesco de gamba vermella de Tarragona

Purs

Pur coco garota i pèsol

L'essència de la nostra gastronomia

Royal de ceba de Riudoms amb espàrrec blanc i escuma de formatge Gran Pep

Segueixo amb pur

Pura carxofa, vieira, essència de tòfona i vainilla

Pur mar i terra

Tripes guisades amb brou d'escamarlà i escamarlà a la brasa

Reivindicació de la carn de caça

Mandonguilla de senglar i pruna

L'antic Mediterrani

Xai de llet adobat amb espècies, olives i fruita seca

Prepostres de tècnica ancestral

Quall de llet amb coco, curri i cúrcuma

Un viatge per l'antic Mediterrani fins al Marroc

Textures de festucs, gelat de làban i maduixes de Riudoms

Petit four

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: