Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 26 al 31 de març, celebreu el Dia Mundial del Formatge, amb Formatges de Suïssa al Virens

Rodrigo de la Calle prepara un menú especial amb els millors lactis del país helvètic

Els formatges suïssos són els protagonistes del menú

Els formatges suïssos són els protagonistes del menú

El 27 de març és el Dia Mundial del Formatge, i Formatges de Suïssa ho celebra com cal amb un menú especial que ha preparat amb Rodrigo de la Calle i que es podrà tastar al restaurant Virens, de Barcelona (Gran Via, 619), entre el 26 i el 31 de març.

El menú de degustació temàtic especial Formatges de Suïssa (95 €, sense maridatge) consta de:

  • Làmines de nap adobat amb espècies.
  • Tàrtar de remolatxa.
  • Cresta de kimchi amb Le Gruyère AOP Reserva.
  • Pa de te verd de mantega amb OOVE.
  • Amanida de pebrots vermells de vidre rostits, ous de truita i fulles fresques.
  • Pastanaga escabetxada amb Tête de Moine AOP; Tatin salat de porros caramel·litzats amb suc vegetal i flors; sopa agripicant de bolets amb nyoquis i multiamanida de brots. 
  • Lasanya d'espàrrecs amb Appenzeller® Extra.
  • Risotto de carxofes i Emmentaler AOP.
  • Assortiment de formatges de Suïssa: Le Gruyère AOP Reserva, Emmentaler AOP, Appenzeller® Extra o Tête de Moine AOP.
  • Crema de Sant Josep de carbassa rostida amb cacau i xocolata.

Tot plegat, maridat amb vins de les DO Penedès, Montsant, Terra Alta i Conca de Barberà.

Per a més informació i reserva, consulteu les pàgines web del restaurant i la de Formatges de Suïssa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: