El 27 de març és el Dia Mundial del Formatge, i Formatges de Suïssa ho celebra com cal amb un menú especial que ha preparat amb Rodrigo de la Calle i que es podrà tastar al restaurant Virens, de Barcelona (Gran Via, 619), entre el 26 i el 31 de març.
El menú de degustació temàtic especial Formatges de Suïssa (95 €, sense maridatge) consta de:
- Làmines de nap adobat amb espècies.
- Tàrtar de remolatxa.
- Cresta de kimchi amb Le Gruyère AOP Reserva.
- Pa de te verd de mantega amb OOVE.
- Amanida de pebrots vermells de vidre rostits, ous de truita i fulles fresques.
- Pastanaga escabetxada amb Tête de Moine AOP; Tatin salat de porros caramel·litzats amb suc vegetal i flors; sopa agripicant de bolets amb nyoquis i multiamanida de brots.
- Lasanya d'espàrrecs amb Appenzeller® Extra.
- Risotto de carxofes i Emmentaler AOP.
- Assortiment de formatges de Suïssa: Le Gruyère AOP Reserva, Emmentaler AOP, Appenzeller® Extra o Tête de Moine AOP.
- Crema de Sant Josep de carbassa rostida amb cacau i xocolata.
Tot plegat, maridat amb vins de les DO Penedès, Montsant, Terra Alta i Conca de Barberà.
Per a més informació i reserva, consulteu les pàgines web del restaurant i la de Formatges de Suïssa.