Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

26 de febrer - Festa de l'Arròs i la Carxofa d'Amposta

Degustacions, tasts de vins i altres activitats omplen l'agenda de l'edició d'enguany

Cistell de carxofes

Cistell de carxofes

El diumenge 26 de febrer Amposta acull la 26a edició de la Festa de l'Arròs i la Carxofa. A partir de les 10 del matí, el recinte del Pavelló Firal s'omplirà d'activitats de tot tipus per als visitants i comerciants de la ciutat, entre les quals destaquen les degustacions que es faran a partir de les 12 h: el tast popular, per 4 €, i el tast de restaurants, per 5 €. El primer inclou llonganissa, botifarra d'arròs, dues carxofes a la brasa i llesques de pa amb allioli, i el segon permet escollir entre els diferents plats que ofereixen els 11 restaurants que participen a la jornada. 

Per accedir-hi s'haurà de comprar un tiquet, ja sigui al mateix pavelló o anticipadament des del 20 de febrer, a través de l'Oficina de Turisme o la de Cultura de l'Ajuntament d'Amposta.

Visites a mercat i ruta de tapes

La festa és la culminació d'un mes amb altres esdeveniments en què l'arròs i la carxofa són els protagonistes. La Ruta dels Platerets de la Carxofa omple nou establiments de la ciutat, els dijous i els divendres del 16 al 24 de febrer, amb diferents tapes de carxofa, de 19 h a 21 h. El dia 26, a més, es faran tastos de vins de la DO Terra Alta, un mercat de productes de quilòmetre zero de les Terres de l'Ebre i demostracions a l'Auditori d'Amposta, i es convidarà els visitants a fer un tomb pel Mercat Municipal.

Es preveu que unes 500 persones visitin la capital del Montsià durant tota la jornada i des del consistori valoren molt positivament l'impacte que les jornades com la del dia 26 tenen per al comerç local del municipi. 

Trobareu més informació a la web de la Festa de la Carxofa

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: